Imorgon är det säsongstart för SVT:s "Vem tror du att du är?" August 28 2016

I morgon kväll är det säsongsstart för SVT:s populära släktforskningsprogram Vem tror du att du är?
I första avsnittet får vi möta Leif Mannerström och Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors. Vi kan redan nu avslöja att premiärprogrammet innehåller en spännande familjehistoria med många intressanta livsöden. Dags att bänka sig framför TV:n alltså.
Leif Mörkfors kommer att medverka i ytterligare fem avsnitt av under hösten.

Efter det att programmet sänts kommer Leif att berätta vad som hände bakom kulisserna och hur det var att hjälpa Leif Mannerström att hitta sina rötter.

Så här sa Leif Mannerström själv till Eskilstunakuriren om sin medverkan i programmet:

"Jag visste något sådär om min släkt sedan tidigare men inte så mycket som jag vet nu. Vi har gått väldigt långt bak i tiden, speciellt på min mammas sida. Det var väldigt  intressant, tragiskt och givande. Förr i världen hade folk inte det så lätt"

Vill du vara säker på att inte missa något av våra inlägg - gå in och gilla Tillbakablickens sida på Facebook. Vi har flera spännande saker på gång och ser framemot en spännande höst!

Är du nyfiken på din egen släkthistoria eller har någon du vill överraska är du välkommen att höra av dig till oss. Det är verkligen ett privilegium att få hjälpa våra kunder att finna sina rötter och få ta del av glädjen när de får resultatet.