Vem tror du att du är?

Ny säsong av Vem tror du att du är? är nu på gång February 16 2016Nu planeras 6 nya program av SVT:s populära serie ”Vem tror du att du är?” Några kändisar är klara för denna omgång, samtidigt pågår dialog med några ytterligare. Inspelningarna startar i början av april och kommer att visas på SVT under hösten.

Programseriens släktforskare blir Tillbakablickens Leif Mörkfors, som därmed gör sin femte säsong i serien. Naturligtvis är vi oerhört stolta över det fortsatta förtroendet och ser framemot en intensiv inspelningsperiod med många spännande historier, möten och öden.


SVT söker nu hus för inspelning av nya avsnitt av succéserien "Det sitter i väggarna" January 31 2016

En ny säsong av SVT:s succéserie Det sitter i väggarna håller på att ta form och även denna säsongen är det Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors som kommer att ansvara för att forska fram husets historia och historierna bakom de som bott där. Vilket naturligtvis känns mycket hedrande!

Just nu söker SVT och Titan nyfikna husägare till äldre hus, gärna relativt nyinflyttade, som i programmet kommer att få en spännande inblick i huset de bor i.

Bor du själv i ett gammalt hus eller lägenhet klicka gärna in på nedanstående länk och anmäl dig och ditt hus. Känner någon som du tror skulle var intresserad av att vara med, så dela gärna detta vidare.

http://www.svt.se/det-sitter-i-vaggarna/svt-soker-hus-med-spannande-historia


Det lackar mot jul…. November 24 2015

   

Hos Tillbakablicken hittar du de personliga julklapparna som hela familjen kan få glädje av i många generationer framöver, som kan ge svaren på det som man aldrig pratade om, släktskrönor och mycket mycket annat.

Funderar du på att ge bort en släktforskning eller släktträd i julklapp i år? Då är det hög tid att beställa nu. Vi har även presentkort där mottagaren själv kan välja valfri produkt från oss.

Välkommen att kika in på hemsidan! Klicka här!