Din släktresa – ett unikt och exklusivt äventyr tillsammans med vår egen släktforskare!

Vill du också uppleva en alldeles egen släktresa såsom kändisarna gör i TV-programmet ”Vem tror du att du är?”? Kanske vill du ge denna exklusiva upplevelse till någon du tycker om och som betyder mycket för dig? Nu kan vi på Tillbakablicken erbjuda dig möjligheten att boka upp ett äventyr där du eller den det gäller får vara med om en släktresa utöver det vanliga.

Produkten kan beställas om du redan anlitat oss för en släktutredning avseende minst en fyra generationers släkttavla. Utifrån vad forskningen visar, skapar vi en anpassad släktresa utifrån din historia och på ett sätt som vi tror passar dig. Givetvis sker det i samklang med dina önskemål.

En släktresa kan innehålla många olika upplevelser. Kanske kommer du till det gamla torpet djupt inne i skogen där dina förfäder verkat eller till stadsdelen där farfars morfar arbetade och ägde en egen verksamhet. Där du får höra mer om historien kring dina förfäder liv på platsen. Kanske hittar vi fotografier från förr eller kanske besöker vi bortglömda gravplatser. De berättelser vi jobbar för att hitta vill vi delge dig på resan och ambitionen är att beröra och skapa tankar och frågor, men också skapa förutsättningen till en bättre förståelse om dig själv och din omgivning.

Om du så väljer kanske dagen avslutas med en släktträff i en gammal lada eller på en herrgård.

Pris ges efter förfrågan till [email protected] eller 070-547 06 93