Vem tror du att du är? - med Ebbot Lundberg September 14 2015I kväll är det dags för musikern Ebbot Lundberg att söka sina rötter i SVT:s programserie Vem tror du att du är? Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors är med och ledsagar Ebbot på hans spännande resa i släktens historia. Han finner släktingar längs vägen som bland annat försökt uppfinna en evighetsmaskin i skogarna i Skellefteå och nybyggare både i Amerika och Sverige. Och vem var stridspiloten som stred i andra världskriget vid det avgörande slaget i Okinawa i Ebbots släkt?  Leif kommer efter det att programmet visats att berätta om vad som hände bakom kulisserna under inspelningar med Ebbot Lundberg här på bloggen.

Leif medverkar i  fyra avsnitt under höstens programserie i sex delar. Avsnitten med Tomas Ledin och Björn Kjellman har redan visats . Missade du något av programmen så kan du klicka på länken nedan och se avsnitten.

Avsnitt 1 - Tomas Ledin

Avsnitt 3 - Björn Kjellman

Vill du vara säker på att inte missa några av våra inlägg -  gå in och gilla Tillbakablickens sida på Facebook. Vi har flera spännande saker på gång och ser framemot en händelserik höst.

Är du nyfiken på din egen släkthistoria eller känner någon som du vill överraska är du välkommen att höra av dig till oss. Det är verkligen ett privilegium att få hjälpa våra kunder att finna sina rötter och få ta del a deras glädje när de får resultatet. Klicka gärna runt på vår hemsida och låt dig inspireras.