Vem tror du att du är? med Björn Kjellman September 06 2015

Imorgon kväll är det dags för Björn Kjellman att söka sina rötter i SVT:s programserie Vem tror du att du är? Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors är med och ledsagar Björn på hans spännande resa i släktens historia. På resan får vi träffa den mytomspunna Kullamannen och höra om hans bravader runt Kullens fyr och även höra om släktingen som brutalt avrättades i centrala Stockholm.  Vad skillnaden är mellan en mässhake och mässingshake - det blev Leif själv varse om under inspelningarna.  Leif kommer efter det att programmet visats att berätta om vad som hände bakom kulisserna under inspelningar med Björn Kjellman här på bloggen.

Leif medverkar i  fyra avsnitt under höstens programserie i sex delar varav de första var med Tomas Ledin och sändes den 24 augusti. Missade du det programmet så kan du klicka på länken nedan och se avsnittet.

Avsnitt 1 - Tomas Ledin

Vill du vara säker på att inte missa några av våra inlägg -  gå in och gilla Tillbakablickens sida på Facebook. Vi har flera spännande saker på gång och ser framemot en händelserik höst.

Är du nyfiken på din egen släkthistoria eller känner någon som du vill överraska är du välkommen att höra av dig till oss. Det är verkligen ett privilegium att få hjälpa våra kunder att finna sina rötter och få ta del a deras glädje när de får resultatet. Klicka gärna runt på vår hemsida och låt dig inspireras.