Vem tror du att du är? - med Leif Andrée September 28 2015

 

I kvällens säsongsavslutning av SVT:s populära programserie Vem tror du att du är? får vi följa skådespelaren Leif Andrée i sökandet efter sina rötter. Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors är med och ledsagar Leif på hans resa i släktens historia. Vad är det som får Leif Andrée att dansa nakendans?  Leif kommer efter det att programmet visats att berätta om vad som hände bakom kulisserna under inspelningar med Leif Andrée här på bloggen.

Leif har under hösten medverkat i  fyra avsnitt under höstens programserie i sex delar. Avsnitten med Tomas Ledin, Björn Kjellman och Ebbot Lundberg har redan visats . Missade du något av programmen så kan du klicka på länken nedan och se avsnitten.

Avsnitt 1 - Tomas Ledin

Avsnitt 3 - Björn Kjellman

Avsnitt 4 - Ebbot Lundberg

Vill du vara säker på att inte missa några av våra inlägg -  gå in och gilla Tillbakablickens sida på Facebook. Vi har flera spännande saker på gång och ser framemot en händelserik höst.

Är du nyfiken på din egen släkthistoria eller känner någon som du vill överraska är du välkommen att höra av dig till oss. Det är verkligen ett privilegium att få hjälpa våra kunder att finna sina rötter och få ta del a deras glädje när de får resultatet. Klicka gärna runt här på vår hemsida och låt dig inspireras.