Det sitter i väggarna...... February 21 2019

 

Det sitter i väggarna…..

”Det sitter i väggarna” är ett ett av SVT:s populäraste program med dryga miljonen tittar varje avsnitt.

I slutet av mars börjar inspelningarna av en ny säsong av ”Det sitter i väggarna” som kommer sändas under hösten med premiär den 12 augusti.

I år har det kommit in många hundra ansökningar om att få vara med i programmet och redaktionen har ett digert jobb att gå igenom och välja ut de sex hus som kommer att vara med i höstens avsnitt. I skrivande stund är två hus klara för inspelning.

”Det är naturligtvis jätteroligt att programmet är så populärt att titta på och att så många ansöker om att få medverka” säger Leif Mörkfors släktforskare i programmet. ”Vi på redaktionen arbetar just nu för högtryck för att årets säsong skall bli en välbalanserad blandning av olika hus och historier som blir spännande att följa”.

I årets säsong får programledaren Erika Åberg sällskap av en ny programledare vid sin sida -  Rickard Thunér, känd som en av experterna i Antikrundan.

På Tillbakablickens blogg kommer vi göra nedslag med ”bakom kulisserna” inför inspelningarna. Vill du följa med – följ oss på vår facebooksida!