På måndag börjar en ny omgång av Vem tror du att du är?

I morgon kväll är det säsongsstart för SVT:s populära släktforskningsprogram Vem tror du att du är?
I första avsnittet får vi möta Leif Mannerström och Tillbakablickens egen släktforskare Leif Mörkfors. Vi kan redan nu avslöja att premiärprogrammet innehåller en spännande familjehistoria med många intressanta livsöden. Dags att bänka sig framför TV:n alltså.

     "- Jag visste något sådär om min släkt sedan tidigare men inte så mycket som jag vet nu. Vi har gått väldigt långt bak i tiden, speciellt på min mammas sida. Det var väldigt intressant, tragiskt och glädjande. Förr i världen hade folk inte det så lätt, säger Mannerström." i en intervju i Eskilstunakuriren

Leif Mörkfors kommer att medverka i ytterligare fem avsnitt av under hösten.
Tryck på länken nedan för att få ta del av ett smakprov av morgondagens program. Efter programmet sänts kommer Leif Mörkfors att berätta om vad som hände bakom kulisserna och hur det var att hjälpa Leif att hitta sina rötter. Vill du vara säker på att inte missa några av våra inlägg - gå in och gilla Tillbakablickens sida på Facebook. Vi har fler spännande saker på gång och ser framemot en spännande höst!
Är du nyfiken på din egen släkthistoria eller har någon du vill överraska är du välkommen att höra av dig till oss. Det är verkligen ett privilegium att få hjälpa våra kunder att finna sina rötter och få ta del av deras glädje när de får resultatet.
Länk